Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΚαλλυντικά μέσα επιπολής

Καλλυντικά μέσα επιπολής οινοπνεύματος C34H70O Cetostearyl για το σαμπουάν

Καλλυντικά μέσα επιπολής οινοπνεύματος C34H70O Cetostearyl για το σαμπουάν

    • C34H70O Cetostearyl Alcohol Cosmetic Surfactants For Shampoo
    • C34H70O Cetostearyl Alcohol Cosmetic Surfactants For Shampoo
  • C34H70O Cetostearyl Alcohol Cosmetic Surfactants For Shampoo

    Λεπτομέρειες:

    Τόπος καταγωγής: κατασκευασμένος στην Κίνα
    Μάρκα: Zhihua
    Αριθμό μοντέλου: C16-18

    Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

    Ποσότητα παραγγελίας min: 1Kg
    Τιμή: To be negotiated
    Συσκευασία λεπτομέρειες: 1kg/bag
    Χρόνος παράδοσης: 3-20Days
    Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
    Δυνατότητα προσφοράς: 1000kgs/month
    Επικοινωνία
    Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
    Όνομα προϊόντων: ΝΟ 67762-27-0 ceto-stearyl οινοπνεύματα C16-18 οινοπνεύματος Cetostearyl οινοπνεύματος Cetearyl οινο Αριθμός CAS: 67762-27-0
    EINECS: 267-008-6 Χημικός τύπος: C34H70O
    Σημείο ανάφλεξης: 132.853°C Πυκνότητα: 0.842g/cm3
    Δείκτης διάθλασης: 1.46 Σημείο τήξης: 49-56℃
    Υψηλό φως:

    Cetostearyl Alcohol Cosmetic Surfactants

    ,

    C34H70O Cosmetic Surfactants

    ,

    Shampoo Cosmetic Surfactants

    ΝΟ 67762-27-0 ceto-stearyl οινοπνεύματα C16-18 οινοπνεύματος Cetostearyl οινοπνεύματος Cetearyl οινοπνεύματος CAS
    Περιγραφή προϊόντων

    Λεπτομέρειες προϊόντων:

       

    Τα οινοπνεύματα C16-18 οινοπνεύματος Cetostearyl οινοπνεύματος Cetearyl είναι αποτελεσματικά πιό emusifier με την ευρεία σταθερότητα pH που είναι συμβάλλει στο ιξώδες των διατυπώσεων και συνήθως χρησιμοποιημένος στα relaxers και τα εδαφοβελτιωτικά τρίχας.

     

    Χαρακτηριστικά & αποτελεσματικότητα:

    • Διαλυτή ουσία στο νερό ή την αιθανόλη
    • Είναι, λαχανικό που βασίζεται φιλικό προς το περιβάλλον, εξαιρετικά ήπιος
    • Άριστο thickener και πιό emulisifier με το καλό αντιβακτηριακό προϊόν.

    Εφαρμογές:

    • Σαμπουάν
    • Διατυπώσεις προσοχής τρίχας
    • Αποσκληρυντικό υφάσματος, αντιστατικός πράκτορας των συνθετικών ινών, βρέχοντας πράκτορας ή ως πυκνότητα του πράκτορα των καθημερινών χημικών ουσιών.

    Φυσικοί και χημικοί ιδιότητες & δείκτες

     

    Όνομα προϊόντων Ceto-stearyl οινόπνευμα
      Οινόπνευμα Cetearyl
      ΔΕΚΑΕΞΥΛΙΚΌΣ-STEARYL ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ
      C1618
      heptadecan-1
      hexadecan-1 - octadecan-1 (1:1)
      tetratriacontan-17-ol
    CAS 67762-27-0
    EINECS 267-008-6
    Χημικός τύπος C34H70O
    Μοριακός 494,919
    Inchi InChI=1/C34H70O/c1-3-5-7-9-11-13-15-17-19-21-23-25-27-29-31-33- 34(35) 32-30-28-26-24-22-20-18-16-14-12-10-8-6-4-2/h34-35H, 3-33h2,1-2H3
    Πυκνότητα 0.842g/cm3
    Σημείο βρασμού 515.169°C 760 mmHg
    Σημείο ανάφλεξης 132.853°C
    Πίεση ατμού 0mmHg σε 25°C
    Σημείο τήξης 49-56°C
    Δείκτης διάθλασης 1.46
    Συσκευασία & ναυτιλία

    Καλλυντικά μέσα επιπολής οινοπνεύματος C34H70O Cetostearyl για το σαμπουάν 0Συσκευασία: 1KG/BAG
              
     
    Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
     
     
     
    Η επιχείρησή μας
                                                                                       
                                                                                                                                                                                                        
    Η Co. ΕΠΕ της Σαγκάη Zhihua ChemTech είναι επαγγελματικός προμηθευτής του skincare και των καλλυντικών συστατικών. Ο κατάλογός μας περιλαμβάνει τα moisturizers, τα μέσα επιπολής, τη φύση/τα συνθετικά πετρέλαια, τα διαλυτικά, καθώς επίσης και τα ενεργά συστατικά.
    Προσφέρουμε υψηλό - ποιοτικά προϊόντα και επαγγελματικές τεχνικές υπηρεσίες. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης την υπηρεσία υπηρεσιών διατύπωσης συνήθειας και κατασκευής ODM/OEM για το skincare και το καλλυντικό προϊόν.
     
     
     
     
     
     

    Στοιχεία επικοινωνίας
    Shanghai Zhihua ChemTech Co. Ltd.

    Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Xiaojun Ji

    Τηλ.:: 086-021-13774313779

    Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
    Καλύτερα προϊόντα
    Άλλα προϊόντα