Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΚαλλυντικό διαλυτικό βαθμού

Καλλυντικά αντιοξειδωτικοοι γόμφος-70 οξικό άλας Tocopheryl για τη φροντίδα δέρματος

Καλλυντικά αντιοξειδωτικοοι γόμφος-70 οξικό άλας Tocopheryl για τη φροντίδα δέρματος

    • Cosmetic Antioxidants  PEG-70 Tocopheryl Acetate For Skin Care
    • Cosmetic Antioxidants  PEG-70 Tocopheryl Acetate For Skin Care
  • Cosmetic Antioxidants  PEG-70 Tocopheryl Acetate For Skin Care

    Λεπτομέρειες:

    Τόπος καταγωγής: κατασκευασμένος στην Κίνα
    Μάρκα: Zhihua
    Αριθμό μοντέλου: Zhihua V73E

    Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

    Ποσότητα παραγγελίας min: 20KGS
    Τιμή: To be negotiated
    Συσκευασία λεπτομέρειες: 20kgs/drum
    Χρόνος παράδοσης: 3-20Days
    Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
    Δυνατότητα προσφοράς: 1000kgs/month
    Επικοινωνία
    Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
    Όνομα προϊόντων: ΑΙΘΈΡΑΣ γόμφος-70/ppg-30 TOCOPHERYL για την δέρμα-προσοχή και τα καλλυντικά προϊόντα Πρότυπο: Zhihua V73E
    INCI: ΑΙΘΈΡΑΣ ΓΌΜΦΟΣ-70/PPG-30 TOCOPHERYL Χαρακτήρας: Oil-in-water νανο-γαλακτωματοποιητής
    Χρώμα: Κίτρινος Εφαρμογή: Πολυσύνθετος oil-in-water νανο-γαλακτωματοποιητής, διαλυτικό σκονών, αντιοξειδωτικός, και συστατικά
    Συσκευασία: 20kgs/drum
    Υψηλό φως:

    PEG-70 Tocopheryl Acetate

    ,

    Antioxidants Tocopheryl Acetate

    ,

    Cosmetic Antioxidants PEG-70

    ΑΙΘΈΡΑΣ γόμφος-70/ppg-30 TOCOPHERYL για την δέρμα-προσοχή και τα καλλυντικά προϊόντα

     

    V73E είναι ένα πολυσύνθετο συστατικό για την δέρμα-προσοχή και τα καλλυντικά προϊόντα. Όπως ένας oil-in-water νανο-γαλακτωματοποιητής, αυτό μπορεί να διαμορφώσει τα σταθερά κρεμώδη νανο-γαλακτώματα κυμαίνονται σε μέγεθος 70~200nm με τη σχετικά χαμηλή συγκέντρωση γαλακτωματοποιητή και το πολύ χαμηλό ιξώδες. Με τη δυναμό V73E, η περιεκτικότητα σε πετρέλαιο μπορεί να φορτωθεί μέχρι 80% γαλάκτωμα στην κανονική πίεση ατμόσφαιρας με απλά το μεγάλο ανακάτωμα χωρίς οποιαδήποτε ειδικά όργανα. Το νανο-ταξινομημένο γαλάκτωμα μπορεί να παρέχει την υψηλή αποδοτικότητα της παράδοσης καθώς επίσης και την αυξανόμενη σταθερότητα των ενεργών συστατικών που φορτώνονται στη φάση πετρελαίου, η οποία είναι κρίσιμη για την δέρμα-προσοχή και τα καλλυντικά προϊόντα.

     

    Η επαμφοτερίζουσα φύση της χημικής δομής V73E το κάνει επίσης ένα νόμιμο διαλυτικό των συστατικών σκονών στη φάση πετρελαίου. Το γόμφος-70/ppg-30 υδρόφιλο αλλεπάλληλο μέρος περιέχει 100 μερίδα των περιοχών αγκύρων οξυγόνου (ομάδα αιθέρα) που μπορεί να παρέχει τον ισχυρό δεσμευτικό χαρακτήρα στη μεγάλη επιφάνεια μορίων. Με τη βοήθεια του υδροφοβικού μέρους tocopherol (διακλαδισμένη μακριά σειρά υδρογονανθράκων), V73E είναι σε θέση να διασκορπίσει και να σταθεροποιήσει μικροϋπολογιστής-ταξινομημένος στα νανο-ταξινομημένα μόρια σκονών ειδικά τα μεταλλικά οξείδια στη φάση πετρελαίου στην πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε σκόνες.

     

    Επίσης έχει εξεταστεί ότι V73E είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για γαλακτωματοποιεί τα χημικά αντιδραστήρια UV-φίλτρων όπως βουτυλικό resorcinol 4. Αυτή η επίδραση μπορεί να αποδοθεί στη διαμοριακή αλληλεπίδραση μεταξύ των αρωματικών δαχτυλιδιών που βρίσκονται και στο μόριο V73E και τα περισσότερα από τα αντιδραστήρια UV-φίλτρων. Συνήθως, στον τύπο υπο--φραγμών, ο υψηλός βαθμός της UV επίδρασης καταφυγίων σημαίνει την υψηλή συγκέντρωση αντιδραστηρίων UV-φίλτρων που θα κάνει επίσης το δέρμα αισθαμένος πιό ελαιούχος και πιό κολλώδης. Η ανώτερη συμβατότητα μεταξύ V73E και των περισσότερων αντιδραστηρίων UV-φίλτρων το καθιστά πιθανό στο υψηλό βαθμό παράδοσης και της UV επίδρασης καταφυγίων και στα εξαιρετικά ελαφριά συναισθήματα δερμάτων στον τύπο sunblock.

     

    Δεδομένου ότι το ίδιο V73E είναι μια υδροδιαλυτή βιταμίνη Ε derivate, θα λειτουργήσει επίσης στο δέρμα ως αντιοξειδωτικός όπως τη φυσική βιταμίνη Ε αλλά με τη διαλυτότητα νερού. Τα προϊόντα με V73E επίσης αντι-γήρανση παράδοσης, λειτουργία μυρμήγκι-ρυτίδων καθώς επίσης και να προστατεύσουν το δέρμα από τη UV ακτινοβολία.

     

    Πλεονεκτήματα απόδοσης:
    • Αντισυγκολλητικός πράκτορας
    •  
    • Αντιοξειδωτικοοι
    •  
    • Πράκτορας προσκόλλησης
    •  
    • Σταθεροποιητής γαλακτώματος
    • Οι έγκυοι γυναίκες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν

    Χαρακτηριστικές εφαρμογές:

     

    Πολυσύνθετος oil-in-water νανο-γαλακτωματοποιητής, διαλυτικό σκονών, αντιοξειδωτικός, και συστατικά διατροφής.

     

    Χαρακτηριστικά & αποτελεσματικότητα:

    • Κίτρινο κέρινο στερεό

    • Το νανο-ταξινομημένο γαλάκτωμα μπορεί να παρέχει την υψηλή αποδοτικότητα της παράδοσης καθώς επίσης και την αυξανόμενη σταθερότητα των ενεργών συστατικών που φορτώνονται στη φάση πετρελαίου
    • Μπορεί να παρέχει τον ισχυρό δεσμευτικό χαρακτήρα στη μεγάλη επιφάνεια μορίων.
    • V73E είναι σε θέση να διασκορπίσει και να σταθεροποιήσει μικροϋπολογιστής-ταξινομημένος στα νανο-ταξινομημένα μόρια σκονών ειδικά τα μεταλλικά οξείδια στη φάση πετρελαίου στην πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε σκόνες.
    • Αποτελεσματικός για γαλακτωματοποιήστε τα χημικά αντιδραστήρια UV-φίλτρων όπως βουτυλικό resorcinol 4
    • Το καταστήστε πιθανό στο υψηλό βαθμό παράδοσης και της UV επίδρασης καταφυγίων και στα εξαιρετικά ελαφριά συναισθήματα δερμάτων στον τύπο sunblock.
    • Η αντι-γήρανση, η λειτουργία μυρμήγκι-ρυτίδων καθώς επίσης και προστατεύουν το δέρμα από τη UV ακτινοβολία.

    Φυσικοί και χημικοί ιδιότητες & δείκτες

    Όνομα προϊόντων

    ΑΙΘΈΡΑΣ ΓΌΜΦΟΣ-70/PPG-30 TOCOPHERYL

    Πρότυπο Zhihua V73E
    INCI

    ΑΙΘΈΡΑΣ ΓΌΜΦΟΣ-70/PPG-30 TOCOPHERYL

    Μορφή Στερεό κεριών
    Χρώμα

    Κίτρινος

     
    Συσκευασία 20KGS/Drum
    Θερμική αποσύνθεση >250℃

    Εφαρμογή

    Πολυσύνθετος oil-in-water νανο-γαλακτωματοποιητής, διαλυτικό σκονών, αντιοξειδωτικός, και συστατικά διατροφής

     

    Συσκευασία & ναυτιλία
    Καλλυντικά αντιοξειδωτικοοι γόμφος-70 οξικό άλας Tocopheryl για τη φροντίδα δέρματος 0
    20KGS/DRUM
    Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
     
     
     
    Η επιχείρησή μας
                                                                                       
                                                                                                                                                                                                        
    Η Co. ΕΠΕ της Σαγκάη Zhihua ChemTech είναι επαγγελματικός προμηθευτής του skincare και των καλλυντικών συστατικών. Ο κατάλογός μας περιλαμβάνει τα moisturizers, τα μέσα επιπολής, τη φύση/τα συνθετικά πετρέλαια, τα διαλυτικά, καθώς επίσης και τα ενεργά συστατικά.
    Προσφέρουμε υψηλό - ποιοτικά προϊόντα και επαγγελματικές τεχνικές υπηρεσίες. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης την υπηρεσία υπηρεσιών διατύπωσης συνήθειας και κατασκευής ODM/OEM για το skincare και το καλλυντικό προϊόν.
     
    Πιστοποιήσεις
     
     

    Καλλυντικά αντιοξειδωτικοοι γόμφος-70 οξικό άλας Tocopheryl για τη φροντίδα δέρματος 1

     
     
     
     
     
     
     

    Στοιχεία επικοινωνίας
    Shanghai Zhihua ChemTech Co. Ltd.

    Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Xiaojun Ji

    Τηλ.:: 086-021-13774313779

    Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
    Καλύτερα προϊόντα
    Άλλα προϊόντα